MONO PROPİLEN GLİKOL – MPGI

MONO PROPİLEN GLİKOL – MPGI
CAS KODU:57-55-6

Kullanım alanları: 

  • Polyester üretiminde
  • Kozmetik sektöründe cilt üzerinde yumuşatma etkisi sağlar
  • Yüzey aktiflerden gelen cilt üzerindeki iritasyonu azaltır.
  • Gıda ve ilaç sanayisinde,katkı maddesi olarak kullanılır.

 

Kimyasal formülü: C3H8O2
Molekül ağırlığı : 76.09 g/mol
Fiziksel görünüş : sıvı
Yoğunluk : 1.036 g/cm³
Suda çözünürlük : Tamamen çözülür
Kaynama noktası : 188.2 °C (370.8 °F)
Eş anlamları: 1,2-propanediol

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“MONO PROPİLEN GLİKOL – MPGI” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“MONO PROPİLEN GLİKOL – MPGI” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir